REIXACH estrena a Barcelona «Diari d’un boig. Bicentenari de Nikolai Gógol» amb una expo fotogràfica retrospectiva dels seus 25 anys representant l’obra

8 Feb
Expo retrospectiva de Reixach amb el "Diari d'un boig"

Imatge de l'expo retrospectiva de Reixach amb el "Diari d'un boig" (2009). Foto: David Salcedo

L’actor, director i productor català Fermí Reixach estrena aquest dijous 11 de febrer temporada a Barelona amb l’obra Diari d’un boig. Bicentenari de Nikolai Gógol al Versus Teatre i ho fa, a més, amb una exposició fotogràfica restrospectiva que recull els moments més emblemàtics dels seus 25 anys representant l’obra.

Les fotografies de l’exposició es podran veure al vestíbul del Versus Teatre mentre estigui en cartell l’obra. Els responsables de les imatges són principalment David Salcedo i Ros Ribas, entre d’altres fotògrafs que han plasmat a Reixach intrepretant el Diari… des que fa 25 anys el va estrenar per primer cop al Teatre Romea.

Reixach porta a escena aquest muntatge teatral amb una nova dramatúrgia i a més de protagonitzar-lo, és el responsable de la direcció i producció amb la Companyia O’Teatre. L’actor també ha volgut ara, retre homenatge a l’autor rús de l’obra, Nikolai Gógol, quan s’acompleixen 200 anys del seu naixement.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: